Familiesammenføring? Gratis rådgivningsmøde


Ændring i regler: Skal du skynde dig at søge familiesammenføring?

Den 7. februar 2018 har regeringen, Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti indgået en aftale om at ændre betingelserne for at kunne opnå familiesammenføring til ægtefæller i Danmark. Konkret medfører ændringerne bl.a., at det omdiskuterede 'tilknytningskrav' udgår. Hvor ægtefæller hidtil har skulle have en større tilknytning til Danmark end noget andet land, vil der med de nye ændringer i stedet blive stillet en række krav til ægtefællers uddannelse og dansk-niveau, hvis man skal have mulighed for at bo sammen i Danmark. Der stilles bl.a. også krav om, at man ikke må bo i et udsat boligområde.

Aftalen er endnu ikke behandlet af Folketinget, men med det brede flertal bag aftalen, er det sandsynligt, at der ikke går lang tid før ændringerne bliver en realitet. Det er derfor vigtigt, at du skynder dig at søge familiesammenføring, hvis aftalen kan få negative konsekvenser for din sag. Med de nye betingelser bliver det overordnet lettere at få familiesammenføring for danskere, der har boet i udlandet med deres ægtefælle. Det bliver til gengæld sværere at få familiesammenføring for ægtefæller uden lange uddannelser og ægtefæller, der ikke er opvokset i Danmark.

Vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde af 30 minutter, hvor vi sammen finder ud af, om du skal skynde dig at søge familiesammenføring, eller roligt kan vente.

 

Ring og book en aftale: 

Tlf.: 86 12 44 00

 

Vores team af eksperter i familiesammenføring

Advokat Helle Holm Thomsen

Advokat Vibeke Haarh Antonsen

Advokat Annette Møller Hannibal

Advokatfuldmægtig Signe Suhr Mortensen 

stud.jur. Jesper Lyngby Andersen