Vi søger sammenligningslejemål!


Er du lejer af et lejemål som er beliggende i en ejendom som pr. 1/1/1995 havde syv eller flere lejemål til udlejning hos den samme udlejer, så har vi brug for din hjælp!

Medierne har travlt med at skrive om Blackstone og 360Norths uretmæssige huslejestigninger og forkerte varslinger. Samtidig står politikkerne i kø for at lave nye regler om gennemgribende moderniseringer, som skal hindre Blackstones indtog på det danske boligmarked.

Vores lejeretsafdeling har ”bare” travlt med at passe deres sager som repræsentanter for lejere der eksempelvis bor i et lejemål, hvor huslejen ligger alt for højt. Men uanset hvor stærkt vi løber og hvor meget vi står på tæer, så er vi bagud på point i netop de sager, som handler om huslejefastsættelse.

Sådanne sager afgøres ofte af sammenligningslejemål, hvor udlejerne har let ved at finde sammenligningslejemål, da byens udlejere har en fælles interesse i at hjælpe hinanden med at holde lejeniveauet højt.

Lejerne har ikke samme naturlige trang til at hjælpe hinanden ved at vise deres hjem frem som sammenligningslejemål, så vi leder konstant efter sammenligningslejemål som kan være med til at bevise, hvordan lejeniveauet reelt set er.

Send din lejekontrakt med oplysninger om din nuværende husleje til vores sekretær Gitte på gisf@advokatkompagniet.dk

Så kan du være med til at hjælpe med at holde huslejen i Aarhus på et niveau, hvor det er til at betale.     

Hvis du vil kende din retsstillingen indenfor lejeretten, er der hjælp at hente hos Advokatkompagniet.

Kontakt vores lejeretsteam bestående af Camilla Bayer, Camilla Ernst og Jesper Lyngby Andersen for en ærlig snak og et godt råd. 

 _________
Advokatkompagniet
info@advokatkompagniet.dk
+45 86 12 44 00