Entreprise og fast ejendom

Entreprise og fast ejendom

Går du i overvejelser om at købe en erhvervsejendom, eller er du på vej til at tage det første spadestik i et byggeprojekt? Der kan være en række udfordrende aspekter forbundet med begge investeringer, hvis du ikke er klædt godt på fra starten. For eksempel er det en god idé at have styr på, om en potentiel ejendom har nogle begrænsninger i forhold til anvendelse, inden du skriver under.

Har du kastet din kærlighed på en ejendom, er der en række forhold, der skal belyses meget grundigt, inden du sætter pen til papir. Bruges ejendommen allerede til udlejning, og er det også din tanke fremadrettet, er det vigtigt at få kigget alle lejekontrakter igennem for at sikre, at vilkårene er lovlige og kan opretholdes over for lejerne. Ønsker du, at ejendommen skal anvendes til noget andet end den bliver brugt til i dag, er helt essentielt, at du sikrer dig, at der ikke er begrænsninger i anvendelsesmulighederne for netop denne ejendom – fx at den kun må bruges til erhvervslejemål og ikke privat udlejning.

I forhold til byggeprojekter kan det være værdifuldt at alliere sig med en advokat, når der i den indledende fase skal indgås aftaler om underentrepriser. For det kan ende med at blive en endog meget dyr fornøjelse at gennemføre et byggeprojekt, hvis der ikke er helt klare linjer og aftaler i forhold til fx økonomi, tid og ansvar.

Uanset om det er en ejendom eller et byggeprojekt, du står overfor, har Advokatkompagniet eksperter på området. Vi rådgiver om entrepriseforhold og om køb af fast ejendom – og hjælper med de problemstillinger, der følger med begge investeringer.

 

_________
Advokatkompagniet
info@advokatkompagniet.dk
+45 86 12 44 00  

Luk
Advokat & Partner
Simon Eilrich

Advokat
Camilla Bayer

Sekretær
Helle Friis Pallesen

Sekretær
Gitte Schack Frederiksen