Inkasso

Inkasso

Det er aldrig sjovt, når det er nødvendigt at gå inkasso-vejen for at få sine penge. Slet ikke som nystartet iværksætter, hvor pengebeholdningen måske i forvejen ikke er overvældende. Ender det alligevel der, er det vigtigt, at de fakturaer og rykkerskrivelser, der er sendt ud til kunden, lever op til inkassolovens krav, så der ikke er nogen tvivl om, hvad der skal betales.

Når man brænder for sit produkt og for kunderne, er det ikke altid, at det med at få skrevet fakturaer og rykket for betaling har topprioritet. Og at skulle tænke på fakturerings- og rykkerprocedurer lyder sikkert som noget af det mest tørre og kedelige. Faktum er bare, at det kan ende med at blive rigtigt dyrt, hvis der ikke fra starten er styr på den økonomiske del. For uden penge kan selv den bedste idé ikke overleve.

I Advokatkompagniet har vi mange års erfaring med at udarbejde skabeloner til fakturaer og rykkere, der opfylder både rentelovens og inkassolovens krav, så du har dit på det tørre. Ender det alligevel med at du må sende en kunde til inkasso, fordi en faktura ikke er betalt til tiden, kan vores advokater hjælpe med at inddrive beløbet via fogedretten.    

 

_________
Advokatkompagniet
info@advokatkompagniet.dk
+45 86 12 44 00  

Luk
Advokat
Camilla Bayer

Sekretær
Gitte Schack Frederiksen