Advokatfuldmægtig

Ida Hauge Bøttcher


ida@advokatkompagniet.dk

Ida er advokatfuldmægtig hos Advokatkompagniet og er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i sommeren 2021. Ida rådgiver i patient- og arbejdsskader samt andre erstatningssager.

"Det at kunne se, hvor afgørende ens hjælp kan være, er en kæmpe motivationsfaktor for mig, hvorfor jeg også lægger en stor arbejdsindsats i at hjælpe klienterne i deres individuelle sag. Hos Advokatkompagniet beskæftiger jeg mig med arbejds- og patientskader samt andre erstatningssager, hvilket jeg har gjort, siden jeg startede hos Advokatkompagniet som stud.jur. i 2019."

_________
Ida Hauge Bøttcher
Advokatkompagniet
ida@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Erstatning
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Helle Friis Pallesen

hepa@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 18

Ingen erstatningsmuligheder ved solouheld

De mørke efterårs- og vintermåneder betyder øget risiko for glatte veje og dermed øget risiko for trafikuheld. Kommer du til skade ved et solouheld i trafikken, er din udsigt til erstatning dårlig, hvis du ikke har en førerpladsdækning inkluderet i din bilforsikring

Smittet med Covid-19 på jobbet

Du er blevet smittet med Covid-19 på jobbet og er sygemeldt, blevet fyret og har dermed tabt arbejdsfortjeneste. Derfor mener du, du har ret til erstatning, hvorfor sagen er anmeldt som arbejdsskade. Men selvom din Covid-19 smitte bliver godkendt som en arbejdsskade er det ikke ens betydende med, at du har ret til erstatning for f.eks. tabt arbejdsfortjeneste.

Den forsvundne arbejdsfortjeneste efter COVID-19 smitte

Ny vejledning fra Beskæftigelsesministeriet tvinger arbejdsskadesystemet til at arbejde hurtigt med at vurdere om smitten med COVID-19 er en arbejdsskade. Det er et stykke af vejen til erstatning. Men desværre ikke engang halvdelen.