Ny lov om fremtidsfuldmagter

Hvis du en dag skulle miste evnen til at træffe vigtige økonomiske beslutninger.

Den 1.september 2017 trådte en ny lov om fremtidsfuldmagter i kraft. Det vil sige, at du nu kan oprette en fuldmagt, som skal træde i kraft den dag, du ikke længere selv er i stand til at holde rede på dine papirsager og træffe vigtige økonomiske beslutninger. Fuldmagten skal underskrives ved notaren og registreres i et elektronisk register. På den måde kan du, mens du stadig er åndsfrisk, udpege en person, du stoler på, og som i fremtiden kan varetage dine interesser.

Læs mere her: https://www.justitsministeriet.dk/pressemeddelelse/ny-lov-styrker-borgernes-ret-til-selvbestemmelse/  

 

Eller kontakt en af vores familieretsadvokater, hvis du ønsker advokathjælp til at oprette en fuldmagt eller et testamente:

 

_________
Advokatkompagniet
info@advokatkompagniet.dk
+45 86 12 44 00

 

Advokat & partner
Kirstine Kryger Dyekjær

kikd@advokatkompagniet.dk

Advokat
Vibeke Haahr Antonsen

vha@advokatkompagniet.dk

Advokat
Anders Fredsted Koukoumis

anko@advokatkompagniet.dk

Digital arv - Hvad sker der med mine onlineoplysninger, når jeg dør?

GDPR og databeskyttelse fylder meget, når man klikker rundt på forskellige hjemmesider og skal acceptere – eller ikke acceptere – cookies mv. Vi bliver hele tiden gjort opmærksomme på, at vi samtykker til, at der registreres persondata, når vi er ved kiropraktor, hos advokat osv. – og vi synes nok også, det er fint, at alle disse firmaer ikke gemmer private oplysninger om os, når vi ikke længere er her.