Erhvervsret

Advokatkompagniet Silkeborg har mange års erfaring og ekspertise inden for erhvervsret. Vi løser dine problemstillinger hurtigt og effektivt – altid med et fokus på at opnå den mest optimale løsning for din forretning.

Ansættelsesret

Medarbejdere har krav på at vide præcis, hvordan deres ansættelsesforhold er. Det er dit ansvar som arbejdsgiver, at alle væsentlige vilkår er skrevet ind i ansættelseskontrakten.

Erhvervslejeret

Vores advokater med speciale i lejeret har stor rutine i at håndtere tvister, der har med erhvervslejeretten at gøre, og har igennem årene ført mange sager ved både Boligretten, Landsretten og Højesteret.

Entreprise og fast ejendom

Vores jurister rådgiver om entrepriseforhold og om køb af fast ejendom – og hjælper med de problemstillinger, der følger med begge investeringer.

Inkasso

Det er aldrig sjovt, når det er nødvendigt at gå inkasso-vejen for at få sine penge. Slet ikke som nystartet iværksætter, hvor pengebeholdningen måske i forvejen ikke er overvældende.

Konkurs og insolvensret

Har I økonomiske problemer, der hænger som en grå sky over jer? Mange virksomheder oplever det samme, og selvom det ser sort ud, kan der sagtens være lys for enden af tunnelen.

Kontrakter

I mange virksomheder er kontrakter noget, der først rigtig får opmærksomhed, når uheldet er ude og uenigheder opstår. Desværre. For det betaler sig at have styr på vilkår og formuleringer.

Virksomhedsetablering

Skal virksomheden drives i selskabsform eller i personligt regi? Svaret kan findes i en snak med vores eksperter om kapitalbehov, forventninger til fremtiden og risici forbundet med driften.

Virksomhedsoverdragelse

Skal jeres virksomhed skifte hænder eller er det tid til, at en ny generation sætter sig for bordenden? Uanset hvad der ligger bag en virksomhedsoverdragelse, er det klogt at forberede den i god tid.