Erhvervsudlejning

Erhvervslejeret

Der er mange glæder ved at eje en eller flere udlejningsejendomme, men træerne vokser som bekendt sjældent ind i himlen. Klager over huslejens størrelse, manglende betaling af husleje, nabostøj og vanrøgt af lejligheden er bare et par eksempler på ting, der hurtigt kan vokse sig så store, at de ikke kan klares med en venlig henstilling.

Ejer du ejendomme, som lejes ud til private og/eller erhverv, ved du sikkert allerede bedre end nogen anden, at forholdet mellem lejer og udlejer ikke altid er en dans på roser. Heller ikke selvom alle aftaler står soleklart i en underskrevet lejekontrakt. Skulle der opstå tvister, kan det godt betale sig at have juridiske eksperter, der kender boligloven ud og ind, på sin side.

Vores advokater med speciale i lejeret har stor rutine i at håndtere tvister, der har med erhvervslejeretten at gøre, og har igennem årene ført mange sager ved både Boligretten, Landsretten og Højesteret. Takket være den omfattende erfaring har vi en særdeles god fornemmelse for, hvornår vi kan vinde en sag, og hvornår den bedste løsning er at indgå forlig.

Luk
Advokat & Partner
Elvir Mesanovic

elme@ak-silkeborg.dk
+45 60 19 84 44

Advokat
Flemming Jespersen

ftj@ak-silkeborg.dk
+45 30 78 88 04

Advokat & Partner
Lars Ole Frederiksen

lof@ak-silkeborg.dk
+45 33 60 30 38

Advokat & Partner
Lars Vindfeldt Skals

lvs@ak-silkeborg.dk
+45 33 60 30 36

Advokatfuldmægtig
Miki Engberg

Advokatfuldmægtig
Sebastian Appleyard

sa@ak-silkeborg.dk
+45 33 60 30 29

Sekretær
Hanne Skov Kjærulff

Sekretær
Marian Kjærgaard Jørgensen

mkj@ak-silkeborg.dk
+45 33 60 30 28