Erhvervsret

Hos Advokatkompagniet løser vi dine problemstillinger hurtigt og effektivt – altid med et fokus på at opnå den mest optimale løsning for din forretning.

Ansættelsesret

Medarbejdere har krav på at vide præcis, hvordan deres ansættelsesforhold er. Det er dit ansvar som arbejdsgiver, at alle væsentlige vilkår er skrevet ind i ansættelseskontrakten.

Entreprise og fast ejendom

Vores jurister rådgiver om entrepriseforhold og om køb af fast ejendom – og hjælper med de problemstillinger, der følger med begge investeringer.

Erhvervslejeret

Vores advokater med speciale i lejeret har stor rutine i at håndtere tvister, der har med erhvervslejeretten at gøre, og har igennem årene ført mange sager ved både Boligretten, Landsretten og Højesteret.

Inkasso

Det er aldrig sjovt, når det er nødvendigt at gå inkasso-vejen for at få sine penge. Slet ikke som nystartet iværksætter, hvor pengebeholdningen måske i forvejen ikke er overvældende.

Konkurs og insolvensret

Har I økonomiske problemer, der hænger som en grå sky over jer? Mange virksomheder oplever det samme, og selvom det ser sort ud, kan der sagtens være lys for enden af tunnelen.

Procesret

Civile retssager er en af Advokatkompagniets spidskompetencer, så er I endt i en situation, hvor I enten selv er nødt til at lægge sag an eller står anklaget for noget, er I i kompetente hænder hos os.

Skat

Selvom de fleste virksomheder betaler deres skat med glæde, er det ikke usædvanligt, at der i ny og næ opstår uenighed mellem dem og skattemyndighederne.