Advokat & partner

Annette Møller Hannibal


anmh@advokatkompagniet.dk

Annette Møller Hannibal er advokat og partner i Advokatkompagniet. Hun er cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1988. I 1991 fik hun sin advokatbestalling hos Advokaterne Vestergade 11, der senere fusionerede til Advokatkompagniet A/S. Annette er medlem af FAU – Foreningen af udlændingeretsadvokater.

”Jeg har altid gerne villet arbejde med mennesker, og derfor var det helt naturligt for mig at specialisere mig i lejeret og udlændingeret. De seneste år har jeg dog primært beskæftiget mig med udlændingeret, hvor jeg bl.a. har møder i Flygtningenævnet som beskikket advokat for afviste asylansøgere. Jeg sætter en stor ære i at gøre mit bedste i alle de sager, jeg påtager mig. Det gør jeg, fordi jeg har med mennesker at gøre og arbejder med sager, hvor forkerte afgørelser kan have fatale konsekvenser. Det er meget vigtigt for mig, at alle mine klienter føler sig godt behandlet - uanset udfaldet af deres sag."

 

CV
1992:              Advokat & partner, Advokaterne Vestergade 11
1991:              Advokat, Advokaterne Vestergade 11
1990-1991:    Advokatfuldmægtig, Advokaterne Vestergade 11
1988-1990:    Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Holt og Wagner
1988:              Cand.jur., Aarhus Universitet


_________
Annette Møller Hannibal
Advokatkompagniet
anmh@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Udlændingeret
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Kirsten Bøjer

kibe@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 22

Generationsskifte – er det nu, børnene skal overtage sommerhuset?

Der er et nyt system om ejendomsvurderinger på vej. Det har der været længe, men rygterne vil vide, at det nok ikke bliver udskudt igen.

Nye husejere skal skrotte gamle brændeovne

Har du lige købt hus med brændeovn, skal brændeovnen skrottes, hvis den er produceret før 2003. Ligeledes har du pligt til at oplyse om huset har en brændeovn, når dit ejerskab tinglyses på huset. Så der er ikke nogen vej udenom.

Справи про притулок громадян України тепер має розглядати Імміграційна служба Данії

Ситуація в Україні та питання відновлення розгляду справ нещодавно обговорювалися на координаційному комітеті Ради у справах біженців. Комітет вирішив, що конфлікт в Україні зараз зайшов у глухий кут і найближчої перспективи вирішення наразі немає.

Asylum cases for Ukrainian citizens will now be processed by the Danish Immigration Service

The situation in Ukraine and the question of resuming the processing of cases were recently discussed in the Coordinating Committee of the Refugee Appeals Board.


Der er kommet nye foreløbige ejendomsvurderinger. Hos Advokatkompagniet betyder det, at vi får en del henvendelser om, hvorvidt man kan nå at sælge f.eks. sit sommerhus til børnene til den gamle offentlige vurdering minus 15 pct.

Har dit barn fået en mere sikker opholdstilladelse end dig?

Hvis dit barn har fået en mere sikker opholdstilladelse, dvs. en opholdstilladelse efter §7, stk. 1, er det muligt, at du kan få samme opholdstilladelse som dit barn.

Er du afghansk statsborger med opholdstilladelse, fordi du har hjulpet danske myndigheder i Afghanistan? Så læs med her!

Hvis du har opholdstilladelse efter særloven for personer, som har hjulpet danske myndigheder i Afghanistan, skal du være opmærksom på, at din opholdstilladelse ikke kan forlænges efter de nuværende regler.

Er du syrer fra Tartous eller Latakia? Så læs her!

Udlændingestyrelsen vurderer nu, at sikkerheden i Tartous og Latakia har forbedret sig, og det har betydning for forlængelsen af opholdstilladelsen.

Efter to afgørelser i Flygtningenævnet: Syrere kan hjemsendes til Latakia-regionen

To afgørelser fra Flygtningenævnet udvider Latakia-regionen som et område i Syrien, der vurderes sikkert nok til hjemsendelse.

EU-dom ændrer retningslinjer for familiesammenføring

En dom fra EU-Domstolen har medført, at Udlændingestyrelsen samt Udlændinge- og Integrationsministeriet har fastsat nye retningslinjer for adgangen til familiesammenføring. Derudover vil Udlændingestyrelsen undersøge om en række allerede afgjorte sager skal genoptages