Advokat & partner

Annette Møller Hannibal


anmh@advokatkompagniet.dk

Annette Møller Hannibal er advokat og partner i Advokatkompagniet. Hun er cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1988. I 1991 fik hun sin advokatbestalling hos Advokaterne Vestergade 11, der senere fusionerede til Advokatkompagniet A/S. Annette er medlem af FAU – Foreningen af udlændingeretsadvokater.

”Jeg har altid gerne villet arbejde med mennesker, og derfor var det helt naturligt for mig at specialisere mig i lejeret og udlændingeret. De seneste år har jeg dog primært beskæftiget mig med udlændingeret, hvor jeg bl.a. har møder i Flygtningenævnet som beskikket advokat for afviste asylansøgere. Jeg sætter en stor ære i at gøre mit bedste i alle de sager, jeg påtager mig. Det gør jeg, fordi jeg har med mennesker at gøre og arbejder med sager, hvor forkerte afgørelser kan have fatale konsekvenser. Det er meget vigtigt for mig, at alle mine klienter føler sig godt behandlet - uanset udfaldet af deres sag."

 

CV
1992:              Advokat & partner, Advokaterne Vestergade 11
1991:              Advokat, Advokaterne Vestergade 11
1990-1991:    Advokatfuldmægtig, Advokaterne Vestergade 11
1988-1990:    Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Holt og Wagner
1988:              Cand.jur., Aarhus Universitet


_________
Annette Møller Hannibal
Advokatkompagniet
anmh@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Specialer Lejeret Udlændingeret
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Kirsten Bøjer

kibe@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 22

Generationsskifte – er det nu, børnene skal overtage sommerhuset?

Der er et nyt system om ejendomsvurderinger på vej. Det har der været længe, men rygterne vil vide, at det nok ikke bliver udskudt igen.

Nye husejere skal skrotte gamle brændeovne

Har du lige købt hus med brændeovn, skal brændeovnen skrottes, hvis den er produceret før 2003. Ligeledes har du pligt til at oplyse om huset har en brændeovn, når dit ejerskab tinglyses på huset. Så der er ikke nogen vej udenom.