Advokat

Erik Høimark


erih@advokatkompagniet.dk

Erik Høimark er advokat hos Advokatkompagniet. Han har været hos Advokatkompagniet siden begyndelsen af 1990’erne og er specialiseret i socialret, konkurs, skat, afgift og procesret. Han er desuden tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor, hvor han underviser kommende generationer af jurister i aftaleret. Erik har møderet for Højesteret.

”Jeg holder meget af at grave mig ned i komplekse sager, hvor klienten har svært ved at få overblik over gældende love og regler. Det gælder f.eks. i socialretten, hvor jeg både har borgere og kommuner som klienter. Skat og afgift er også komplicerede områder, hvor jeg sætter en ære i at gøre det forståeligt for klienten. Ved siden af jobbet hygger jeg mig med at undervise jurastuderende i aftaleret på Aarhus Universitet.”

 

CV
2003:              Møderet for Højesteret
1993:              Ansat som ekstern lektor ved Aarhus Universitet
1993:              Advokat, Advokatfirmaet Lokdam
1990-1993:    Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Lokdam
1990:              Cand.jur., Aarhus Universitet
1984-1985:    Projektmedarbejder, Socialstyrelsen
1984:              Uddannet socialrådgiver

_________
Erik Høimark
Advokatkompagniet
erih@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Socialret Menneskerettigheder
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Susanne Kopp Lüdeking

sukl@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 06

Anklaget for SU-svindel for 500.000 kr. - frifundet

To søstre fik i en nylig afsluttet sag medhold i deres klage til Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte over deres afgørelse om ændring af søstrenes bopælsstatus og dermed SU-sats. Erik Høimark, advokat i Advokatkompagniet, hjalp pigerne med at dokumentere overfor styrelsen, at der ikke var tale om proforma bopælsforhold og de dermed havde ret til udeboende SU.