Sekretær

Susanne Kopp Lüdeking


sukl@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 06

Susanne Kopp Lüdeking er advokatsekretær og har mere end 30 års erfaring inden for det juridiske felt. Hun har civilsager, straffesager, dødsbosager og socialsager som sine primære fokusområder.

”Jeg har arbejdet som advokatsekretær i mere end 30 år. Jeg har mange forskellige sagstyper i min portefølje, men beskæftiger mig i dag primært med civilsager, straffesager, dødsbosager og socialsager. Som person er jeg effektiv og pligtopfyldende, og jeg trives med at skulle holde styr på mange detaljer på én gang. Overordnet set er der ikke nogen sagstyper, jeg brænder mere for end andre, men jeg holder meget af, at arbejdet er afvekslende og varieret. Derfor er jeg sjældent bleg for at påtage mig nye og udfordrende opgaver.”

_________
Susanne Kopp Lüdeking
Advokatkompagniet
sukl@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Arv Socialret Strafferet
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Advokat
Erik Høimark

erih@advokatkompagniet.dk

Advokat & partner
Simon Eilrich

eilrich@advokatkompagniet.dk

Anklaget for SU-svindel for 500.000 kr. - frifundet

To søstre fik i en nylig afsluttet sag medhold i deres klage til Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte over deres afgørelse om ændring af søstrenes bopælsstatus og dermed SU-sats. Erik Høimark, advokat i Advokatkompagniet, hjalp pigerne med at dokumentere overfor styrelsen, at der ikke var tale om proforma bopælsforhold og de dermed havde ret til udeboende SU.