Din søgning gav desværre ingen resultater.
Sådan håndterer du skimmelsvamp i boligen

Der kan være mange årsager til, at skimmelsvampen kommer i private hjem, men uanset årsag er der nogle gode råd til, hvordan du som lejer bedst håndterer skimmelsvamp i boligen.

Staten dækker din erstatning fra voldspersonen, der stak af

I 2021 var der 49.000 personer , som var udsat for vold. Cirka halvdelen anmeldte det til politiet. Nogle kender gerningspersonen, andre gør ikke. Men selvom du ikke ved, hvem gerningspersonen er, kan du alligevel få erstatning.

EU-dom ændrer retningslinjer for familiesammenføring

En dom fra EU-Domstolen har medført, at Udlændingestyrelsen samt Udlændinge- og Integrationsministeriet har fastsat nye retningslinjer for adgangen til familiesammenføring. Derudover vil Udlændingestyrelsen undersøge om en række allerede afgjorte sager skal genoptages

Drømmer du om ny bolig? Derfor bør du have en advokat ved din side

Hvad skal jeg egentlig bruge en advokat til, når jeg køber bolig? Det spørgsmål rejser sig ofte, når man leder efter ny bolig. Men årsagerne er mange.

Har du været i et trafikuheld?

Hvis du har været i en trafikulykke, hvor du er blevet ramt af en anden bil, kan du have ret til erstatning fra flere forskellige forsikringer. Men hvem kan du kræve erstatning fra, og hvad kan du kræve erstatning for?

Er din erhvervsvirksomhed dækket af en retshjælpsforsikring?

Hvis du har tegnet alle dine forsikringer til din erhvervsvirksomhed ved samme forsikringsselskab, kan du løbe i problemer.

Erstatning for fejlamputering af ben

Medierne skriver lige nu om adskillige unødvendige amputationer af ben på diverse hospitaler i Region Midtjylland. Amputationer, der kunne være undgået, hvis det ikke havde været for de lange ventelister.

Information til Ukrainske statsborgere

Iнформація для громадян України

LAD OS SAMMEN STOPPE LEJESTIGNINGERNE I AARHUS

Lejere skal stå sammen i kampen mod huslejestigninger i Aarhus, og du kan bidrage. Læs her hvordan:

Brexit: Sådan undgår du ulovlig arbejdskraft med britiske ansatte

Som arbejdsgiver kan du risikere en bøde for ulovlig arbejdskraft, såfremt dine britiske medarbejdere ikke får søgt om bevarelse af opholdsretten i Danmark.