Din søgning gav desværre ingen resultater.
Har dit barn fået en mere sikker opholdstilladelse end dig? Så læs med om konsekvensstatus!

Hvis dit barn har fået en mere sikker opholdstilladelse, dvs. en opholdstilladelse efter §7, stk. 1, er det muligt, at du kan få samme opholdstilladelse som dit barn.

Asylum cases for Ukrainian citizens will now be processed by the Danish Immigration Service

The situation in Ukraine and the question of resuming the processing of cases were recently discussed in the Coordinating Committee of the Refugee Appeals Board.

Nye ejendomsvurderinger: Er det nu, børnene skal overtage sommerhuset?

Der er kommet nye foreløbige ejendomsvurderinger. Hos Advokatkompagniet betyder det, at vi får en del henvendelser om, hvorvidt man kan nå at sælge f.eks. sit sommerhus til børnene til den gamle offentlige vurdering minus 15 pct.

Explainer: Er I lige blevet gift?

Ja, så er det næppe særlig romantisk at tale om død eller eventuel skilsmisse. Men skilsmisse og død er skelsættende begivenheder i familielivet, og er der ikke lavet klare aftaler om, hvad der skal ske med formuen, kan der hurtigt opstå problemer.

Se video: Er du kommet til skade under sommerfesten med arbejdet?

Sæsonen for firmaarrangementer er løbet af stablen! Hvert år får Advokatkompagniet en del henvendelser om tilskadekomster til sommerfester og -udflugter arrangeret af arbejdsgiver.

Explainer: Skal I skilles?

Regler er ikke det første, der strejfer tankerne, når et parforhold er gået i stykker. Det er alligevel ganske vigtigt at kende til de muligheder og forpligtelser, der følger i kølvandet på et brud.

Se video: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været i et trafikuheld i udlandet?

Har du været i en trafikulykke i udlandet, er det meget vigtigt, at du skaffer en række bestemte oplysninger fra modparten, så kommer du hjem med de bedste vilkår.

Se video: Har du fået tæv i nattelivet, som har givet dig en eller flere skader - og ved du ikke, hvem gerningspersonen er?

De seneste tal viser, at der på et år var 49.000 personer, som var udsat for vold. Cirka halvdelen anmeldte det til politiet. Nogle kender gerningspersonen, andre gør ikke. Men selvom du ikke ved, hvem gerningspersonen er, kan du alligevel få erstatning. Så længe du kan bevise, at nogen har gjort noget strafbart imod dig.

Er du afghansk statsborger med opholdstilladelse, fordi du har hjulpet danske myndigheder i Afghanistan? Så læs med her!

Hvis du har opholdstilladelse efter særloven for personer, som har hjulpet danske myndigheder i Afghanistan, skal du være opmærksom på, at din opholdstilladelse ikke kan forlænges efter de nuværende regler.

Forsikrings- og pensionsselskaber sætter detektiver til at overvåge deres kunder

Omkring 100 gange om året hyrer forsikring- og pensionsselskaber detektiver til at overvåge kunder, som søger erstatning pga. en ulykke. Detektiverne er udstyret med kamera, pen og papir, og de dokumenterer i detaljer, hvad forsikringskunden foretager sig. Skridt for skridt.