Erstatning for fejlamputering af ben

Medierne skriver lige nu om adskillige unødvendige amputationer af ben på diverse hospitaler i Region Midtjylland. Amputationer, der kunne være undgået, hvis det ikke havde været for de lange ventelister.

For dig er det måske mere end blot chokerende nyhedsstof. Det er en barsk realitet.

Du har fået amputeret dit ben. Amputeringen skete, fordi man på daværende tidspunkt troede, det var det rigtige at gøre lægefagligt. Nu er du kommet i tvivl, fordi du har hørt om andre, der unødvendigt har fået amputeret sit ben. Du kan muligvis have en erstatningssag, der skal anmeldes til Patienterstatningen. Og selvom du måske ikke har været på arbejdsmarkedet længe, kan du alligevel have ret til erstatning.

 

Søger du juridisk vejledning til, hvordan du skal håndtere din erstatningssag?

Advokatkompagniets advokater kan hjælpe dig med anmeldelsen til Patienterstatningen og den efterfølgende erstatningsopgørelse.

Din erstatning vil afhænge af, hvilke konsekvenser din skade har haft for dig, og hvor alvor skaden er. Du kan læse mere om de forskellige erstatningsposter på Patienterstatningens hjemmeside.

 

Du kan få erstatning for

 

Vær opmærksom på, at du kan kun for erstatning for de skader, som er sket ved selve behandlingen af din sygdom, og ikke den sygdom, du blev behandlet for, dvs. din grundsygdom.

 

Læs mere om sagen her.

 

_________
Advokatkompagniet
info@advokatkompagniet.dk
Tlf.: (+45) 86 12 44 00

 

Advokat & partner
Simon Eilrich

eilrich@advokatkompagniet.dk

Advokat & partner
Kirstine Kryger Dyekjær

kikd@advokatkompagniet.dk

Sekretær
Helle Friis Pallesen

hepa@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 18