Advokat & partner

Simon Eilrich


eilrich@advokatkompagniet.dk

Simon Eilrich er advokat og partner hos Advokatkompagniet. Han har erstatningsret som sit særlige specialeområde og underviser andre advokater i brancheorganisationen Danske Advokater. Simon har desuden været til tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i jura.

”Jeg blev cand.jur. tilbage i 1990 og har været med på hele rejsen, siden vi stiftede Advokatkompagniet A/S. Jeg arbejder med erstatningsret som mit specialfelt og har også rollen som bistandsadvokat for forurettede i straffesager. Derudover har jeg glæden af at undervise andre advokater - bl.a. Danske Advokater - i mine sagsområder. Mit motto er: ”Sagen er chefen”. Det er det, fordi jeg mener, at hver sag er unik og skal behandles med den respekt og integritet, den fortjener.”

 

CV
1998:             Møderet for landsretten
1996:             Advokat & partner, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
1993:             Advokat, Advokatfirmaet Eilrich
1990-1993:   Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Peter Bach-Nielsen
1990:             Cand.jur., Aarhus Universitet

 

_________
Simon Eilrich
Advokatkompagniet
eilrich@advokatkompagniet.dk

Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Helle Friis Pallesen

hepa@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 18

Sekretær
Susanne Kopp Lüdeking

sukl@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 06

Smittet med Covid-19 på jobbet

Du er blevet smittet med Covid-19 på jobbet og er sygemeldt, blevet fyret og har dermed tabt arbejdsfortjeneste. Derfor mener du, du har ret til erstatning, hvorfor sagen er anmeldt som arbejdsskade. Men selvom din Covid-19 smitte bliver godkendt som en arbejdsskade er det ikke ens betydende med, at du har ret til erstatning for f.eks. tabt arbejdsfortjeneste.

Den forsvundne arbejdsfortjeneste efter COVID-19 smitte

Ny vejledning fra Beskæftigelsesministeriet tvinger arbejdsskadesystemet til at arbejde hurtigt med at vurdere om smitten med COVID-19 er en arbejdsskade. Det er et stykke af vejen til erstatning. Men desværre ikke engang halvdelen.

Ingen erstatningsmuligheder ved solouheld

De mørke efterårs- og vintermåneder betyder øget risiko for glatte veje og dermed øget risiko for trafikuheld. Kommer du til skade ved et solouheld i trafikken, er din udsigt til erstatning dårlig, hvis du ikke har en førerpladsdækning inkluderet i din bilforsikring

Bistandsadvokaten skal følge de retslige spilleregler

Det er bistandsadvokatens opgave at hjælpe den forurettede trygt og sikkert gennem sagsforløbet, men i denne proces skal retsplejeloven også overholdes.

Se video: er et uheld til firmajulefrokosten en arbejdsskade?

Vidste du, at du kan få erstatning, hvis du kommer til skade under årets firmajulefrokost?