Advokat & partner

Simon Eilrich


eilrich@advokatkompagniet.dk

Simon Eilrich er advokat og partner hos Advokatkompagniet. Han har erstatningsret som sit særlige specialeområde og underviser andre advokater. Simon har desuden været til tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor i jura.

”Jeg blev cand.jur. tilbage i 1990 og har været med på hele rejsen, siden vi stiftede Advokatkompagniet A/S. Jeg arbejder med erstatningsret som mit specialfelt og har også rollen som bistandsadvokat for forurettede i straffesager. Derudover har jeg glæden af at undervise andre advokater - bl.a. Danske Advokater - i mine sagsområder. Mit motto er: ”Sagen er chefen”. Det er det, fordi jeg mener, at hver sag er unik og skal behandles med den respekt og integritet, den fortjener.”

 

CV
1998:             Møderet for landsretten
1996:             Advokat & partner, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
1993:             Advokat, Advokatfirmaet Eilrich
1990-1993:   Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Peter Bach-Nielsen
1990:             Cand.jur., Aarhus Universitet

 

_________
Simon Eilrich
Advokatkompagniet
eilrich@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Erstatning Bolighandel
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Helle Friis Pallesen

hepa@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 18

Sekretær
Susanne Kopp Lüdeking

sukl@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 06

Er du kommet til skade under sommerfesten med arbejdet?

Sæsonen for firmaarrangementer er løbet af stablen! Hvert år får Advokatkompagniet en del henvendelser om tilskadekomster til sommerfester og -udflugter arrangeret af arbejdsgiver.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har været i et trafikuheld i udlandet?

Har du været i en trafikulykke i udlandet, er det meget vigtigt, at du skaffer en række bestemte oplysninger fra modparten, så kommer du hjem med de bedste vilkår.

Forsikrings- og pensionsselskaber sætter detektiver til at overvåge deres kunder

Omkring 100 gange om året hyrer forsikring- og pensionsselskaber detektiver til at overvåge kunder, som søger erstatning pga. en ulykke. Detektiverne er udstyret med kamera, pen og papir, og de dokumenterer i detaljer, hvad forsikringskunden foretager sig. Skridt for skridt.

Ulykkesforsikringen kan dække din fødselsskade

I 2021 blev der i Danmark født 63.710 børn. Men selvom man bliver beriget med et lille nyt liv, er fødslen en stor belastning for kvindekroppen, og en del får fødselsskader. På baggrund af flere nyere afgørelser, kan fødselsskader nu være dækket af ulykkesforsikringen.

Har du været involveret i et færdselsuheld?

Hvis du har været i en trafikulykke, hvor du er blevet ramt af en anden bil, kan du have ret til erstatning fra flere forskellige forsikringer. Men hvem kan du kræve erstatning fra, og hvad kan du kræve erstatning for?

Erstatningssager står i skyggen af straffesager, og det har konsekvenser

En retssag tager sin tid. Ja, faktisk tager den rigtig lang tid. Ved retten i Århus er sagsbehandlingstiden for en straffesag mere end fordoblet i forhold til for fem-seks år siden. Sager, som ikke omhandler straf – civile sager – har endnu længere sagsbehandlingstid, for i praksis skal de vige pladsen for straffesagerne.

Bistandsadvokaten skal følge de retslige spilleregler

Det er bistandsadvokatens opgave at hjælpe den forurettede trygt og sikkert gennem sagsforløbet, men i denne proces skal retsplejeloven også overholdes.

Ingen erstatningsmuligheder ved solouheld

De mørke efterårs- og vintermåneder betyder øget risiko for glatte veje og dermed øget risiko for trafikuheld. Kommer du til skade ved et solouheld i trafikken, er din udsigt til erstatning dårlig, hvis du ikke har en førerpladsdækning inkluderet i din bilforsikring