Advokat & partner

Camilla Ernst


caer@advokatkompagniet.dk

Camilla Ernst er advokat og partner hos Advokatkompagniet. Hun startede sin juridiske karriere som stud.jur. i Aarhus Lejerforening tilbage i 1997 og fik advokatbestalling i 2003. Camilla er specialiseret inden for lejeret, strafferet, ansættelsesret og konkursbehandling. Hun er desuden beneficeret forsvarer og har møderet for Højesteret.

"Jeg gør meget ud af at formidle juraen i et uformelt dagligdagssprog, så de mennesker jeg hjælper, ikke føler sig sat af under sagens forløb. Jeg arbejder en del med lejeret, hvor jeg i samarbejde med forskellige lejerforeninger varetager lejernes interesser. Jeg er også forsvarsadvokat og møder derfor ofte i retten med både straffesager og civile sager for mine klienter. Desuden er jeg også specialiseret inden for ansættelsesret og konkursbehandling. Som person er jeg uhøjtidelig og positiv af natur.”

 

CV
2012:               Møderet for Højesteret
2007:               Advokat & partner, ADVODAN
2003:               Advokat, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere 
2000-2003:     Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
2000:               Cand.jur., Aarhus Universitet
1997-2000:     Stud.jur., Aarhus Lejerforening

_________
Camilla Ernst
Advokatkompagniet
caer@advokatkompagniet.dk

Specialeområder
Lejeret Strafferet
Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Gitte Schack Frederiksen

gisf@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 17

Sådan håndterer du skimmelsvamp i boligen

De danske vintre bringer ikke kun kolde dage og våde nætter, men også det ideelle miljø for en uønsket gæst - skimmelsvampen. Der kan være mange årsager til, at skimmelsvampen kommer i private hjem, men uanset årsag er der nogle gode råd til, hvordan du som lejer bedst håndterer skimmelsvamp i boligen.

”Den lille mands” retssikkerhed er i fare

Som reglerne er nu, kan man som privatperson ofte få betalt sine udgifter til advokat ved en retssag, hvis sagen handler om 50.000 kr. eller mere – enten gennem sin forsikring eller Civilstyrelsen (fri proces). Med andre ord; handler en sag om mindre end 50.000 kr., omfattes sagen af ”småsagsprocessen”. Politikerne pønser lige nu på at hæve den grænse til 100.000 kr.

Drømmer du om ny bolig? Derfor bør du have en advokat ved din side

Hvad skal jeg egentlig bruge en advokat til, når jeg køber bolig? Det spørgsmål rejser sig ofte, når man leder efter ny bolig. Men årsagerne er mange.

LAD OS SAMMEN STOPPE LEJESTIGNINGERNE I AARHUS

Lejere skal stå sammen i kampen mod huslejestigninger i Aarhus, og du kan bidrage. Læs her hvordan: