Advokat & Partner

Kirstine Kryger Dyekjær


kikd@advokatkompagniet.dk

Kirstine Kryger Dyekjær er advokat og partner i Advokatkompagniet. Hun startede i kompagniet som stud.jur. og blev i 2006 advokat med speciale i bl.a. personskadeerstatning, familieret og ansættelsesret. Kirstine har siddet som advokatrepræsentant i Ankenævnet for Patienterstatning, og hun har møderet for Højesteret. I dag rådgiver Kirstine familier i testamentesager, dødsbosager, skilsmissesager, tvangsfjernelsessager og tvangsadoptionssager. Hun rådgiver skadelidte i trafikskader, arbejdsskader og patientskader, og hun rådgiver købere og sælgere i ejendomshandler. Derudover rådgiver hun stadig både arbejdsgivere og lønmodtagere i spørgsmål om ansættelsesforhold.

”Jeg har altid arbejdet primært med private klienter – med ansættelsesret som undtagelse. De emner, jeg beskæftiger mig med, har det til fælles, at det ofte er skelsættende begivenheder i mine klienters liv som er omdrejningspunktet. Jeg rådgiver indenfor flere områder, fordi mange af disse sager rummer flere elementer, og det er vigtigt for mig at give en fuldstændig rådgivning, hvis jeg kan: Hvis man er blevet skilt, skal man måske købe nyt hus. Hvis man er syg efter en arbejdsulykke, skal man måske have rådgivning i forhold til sygemelding fra arbejdet og har måske senere brug for skilsmisserådgivning.

I mit arbejde som advokat har jeg altid haft som mål, at min klient oplever, at der er én på hans/hendes side, som har sat sig ind i sagen og behandler den ordentligt. Det er vigtigt for mig, at klienten får et trygt og professionelt forløb, der sikrer, at hun eller han kommer godt videre, når sagen er afsluttet. Det er ikke altid lykken at gennemføre en retssag. Nogle gange – ofte – er en forligsmæssig løsning bedst for alle parter”.

_________
Kirstine Kryger Dyekjær
Advokatkompagniet
kikd@advokatkompagniet.dk

 

CV
2017:              Møderet for Højesteret
2007:              Advokat & partner, ADVODAN
2006:              Advokat, ADVODAN
2003-2006:    Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
2003:              Cand.jur., Aarhus Universitet
2000-2003:    Stud.jur., Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere

Sekretær
Kirsten Nielsen

kini@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 23

Sekretær
Susanne Kopp Lüdeking

sukl@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 06