Advokat & partner

Kirstine Kryger Dyekjær


kikd@advokatkompagniet.dk

Kirstine Kryger Dyekjær er advokat og partner hos Advokatkompagniet. Hun startede i kompagniet som stud.jur. og blev i 2006 advokat med speciale i bl.a. personskadeerstatning, familieret og ansættelsesret. Kirstine har siddet som advokatrepræsentant i Ankenævnet for Patienterstatning, og hun har møderet for Højesteret. I dag rådgiver Kirstine familier i testamentesager, dødsbosager, skilsmissesager, tvangsfjernelsessager og tvangsadoptionssager. Hun rådgiver skadelidte i trafikskader, arbejdsskader og patientskader, og hun rådgiver købere og sælgere i ejendomshandler. Derudover rådgiver hun stadig både arbejdsgivere og lønmodtagere i spørgsmål om ansættelsesforhold.

”Jeg har altid arbejdet primært med private klienter – med ansættelsesret som undtagelse. De emner, jeg beskæftiger mig med, har det til fælles, at det ofte er skelsættende begivenheder i mine klienters liv, som er omdrejningspunktet. Jeg rådgiver indenfor flere områder, fordi mange af disse sager rummer flere elementer, og det er vigtigt for mig at give en fuldstændig rådgivning, hvis jeg kan: Hvis man er blevet skilt, skal man måske købe nyt hus. Hvis man er syg efter en arbejdsulykke, skal man måske have rådgivning i forhold til sygemelding fra arbejdet og har måske senere brug for skilsmisserådgivning.

I mit arbejde som advokat har jeg altid haft som mål, at min klient oplever, at der er én på hans/hendes side, som har sat sig ind i sagen og behandler den ordentligt. Det er vigtigt for mig, at klienten får et trygt og professionelt forløb, der sikrer, at hun eller han kommer godt videre, når sagen er afsluttet. Det er ikke altid lykken at gennemføre en retssag. Nogle gange – ofte – er en forligsmæssig løsning bedst for alle parter”.

 

CV
2017:              Møderet for Højesteret
2007:              Advokat & partner, ADVODAN
2006:              Advokat, ADVODAN
2003-2006:    Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
2003:              Cand.jur., Aarhus Universitet
2000-2003:    Stud.jur., Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere

_________
Kirstine Kryger Dyekjær
Advokatkompagniet
kikd@advokatkompagniet.dk

Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Kirsten Nielsen

kini@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 23

Vil ny politisk aftale give udsatte børn en bedre barndom?

I maj 2021 blev der indgået en bred politisk aftale i Folketinget om at afsætte flere penge til at hjælpe udsatte børn og familier bedre og tidligere, end de bliver i dag. Intentionen er god, men man kan blive bekymret over, om aftalen får den ønskede effekt.

Digital arv - Hvad sker der med mine onlineoplysninger, når jeg dør?

GDPR og databeskyttelse fylder meget, når man klikker rundt på forskellige hjemmesider og skal acceptere – eller ikke acceptere – cookies mv. Vi bliver hele tiden gjort opmærksomme på, at vi samtykker til, at der registreres persondata, når vi er ved kiropraktor, hos advokat osv. – og vi synes nok også, det er fint, at alle disse firmaer ikke gemmer private oplysninger om os, når vi ikke længere er her.

Generationsskifte – er det nu, børnene skal overtage sommerhuset?

Der er et nyt system om ejendomsvurderinger på vej. Det har der været længe, men rygterne vil vide, at det nok ikke bliver udskudt igen.