Advokat

Camilla Bayer


cab@advokatkompagniet.dk

Camilla Bayer er advokat hos Advokatkompagniet. Hun blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2017 og er knivskarp i lejeret, fast ejendom, foreningsret og familieret.

”Jeg har erfaring med juridisk rådgivning og sagsbehandling siden 2014 og har arbejdet med mange forskellige juridiske problemstillinger – både som ansat og som frivillig. Hos Advokatkompagniet arbejder jeg særligt inden for specialeområderne familieret, erhvervsret, fast ejendom, foreningsret og lejeret, herunder særligt sager om tilbudspligt. Jeg er vild med det, jeg laver, fordi juraen er mit værktøj til at løse problemer og hjælpe andre, når de har brug for det.”

CV

2021:             Advokat, Advokatkompagniet
2018-2021:   Advokatfuldmægtig, Advokatkompagniet
2017-2023:   Boligdommer ved Retten i Aarhus
2017:             Bestyrelsesmedlem i Århus Lejerforening
2017:             Cand.jur., Aarhus Universitet
2014-2018:   Stud.jur., Århus Lejerforening og Århus Retshjælp


_________
Camilla Bayer
Advokatkompagniet
cab@advokatkompagniet.dk

Find din advokat
Find kontaktoplysninger på din advokat og øvrige medarbejdere.
Sekretær
Gitte Schack Frederiksen

gisf@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 17

”Den lille mands” retssikkerhed er i fare

Som reglerne er nu, kan man som privatperson ofte få betalt sine udgifter til advokat ved en retssag, hvis sagen handler om 50.000 kr. eller mere – enten gennem sin forsikring eller Civilstyrelsen (fri proces). Med andre ord; handler en sag om mindre end 50.000 kr., omfattes sagen af ”småsagsprocessen”. Politikerne pønser lige nu på at hæve den grænse til 100.000 kr.

Drømmer du om ny bolig? Derfor bør du have en advokat ved din side

Hvad skal jeg egentlig bruge en advokat til, når jeg køber bolig? Det spørgsmål rejser sig ofte, når man leder efter ny bolig. Men årsagerne er mange.

LAD OS SAMMEN STOPPE LEJESTIGNINGERNE I AARHUS

Lejere skal stå sammen i kampen mod huslejestigninger i Aarhus, og du kan bidrage. Læs her hvordan:

Undgå at blive snydt i jagten på studieboligen

Gode råd til, hvordan du giver dig selv de bedste forudsætninger før og efter, at du har sat din underskrift på dit første eller nye lejemål.

Handel med fast ejendom - Hvad kan vi hjælpe med?

Leder du med lys og lygte efter drømmeboligen? Eller står du som boligejer og ønsker at sælge din bolig? Uanset hvilken situation du står i, er det en god idé at søge rådgivning hos en advokat med speciale i ejendomshandler.