Jesper Lyngby Andersen
Jesper Lyngby Andersen er advokat hos Advokatkompagniet. Han blev cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2018 og er specialiseret inden for udlændingeret, lejeret, ansættelsesret og fast ejendom.
”Jeg har arbejdet hos Advokatkompagniet siden sommeren 2016. Mit primære arbejdsområde er udlændingeret, hvor det ofte vil være mig, der vurderer, om vi kan hjælpe en klient med visum, opholdstilladelse eller familiesammenføring. Udover udlændingeret varetager jeg også områder som erstatningsret og ansættelsesret. Sideløbende med mit arbejde i Advokatkompagniet har jeg med et hold fra Aarhus Universitet vundet en procedurekonkurrence ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg. Som jurist lægger jeg stor vægt på at have humoren med på arbejde og betragter mig selv som en hjælpsom og engageret person.”
_________
Jesper Lyngby Andersen
Advokatkompagniet
jela@advokatkompagniet.dk
kaba@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 21
Ситуація в Україні та питання відновлення розгляду справ нещодавно обговорювалися на координаційному комітеті Ради у справах біженців. Комітет вирішив, що конфлікт в Україні зараз зайшов у глухий кут і найближчої перспективи вирішення наразі немає.
The situation in Ukraine and the question of resuming the processing of cases were recently discussed in the Coordinating Committee of the Refugee Appeals Board.
Hvis dit barn har fået en mere sikker opholdstilladelse, dvs. en opholdstilladelse efter §7, stk. 1, er det muligt, at du kan få samme opholdstilladelse som dit barn.
Hvis du har opholdstilladelse efter særloven for personer, som har hjulpet danske myndigheder i Afghanistan, skal du være opmærksom på, at din opholdstilladelse ikke kan forlænges efter de nuværende regler.
To afgørelser fra Flygtningenævnet udvider Latakia-regionen som et område i Syrien, der vurderes sikkert nok til hjemsendelse.
Udlændingestyrelsen vurderer nu, at sikkerheden i Tartous og Latakia har forbedret sig, og det har betydning for forlængelsen af opholdstilladelsen.
En dom fra EU-Domstolen har medført, at Udlændingestyrelsen samt Udlændinge- og Integrationsministeriet har fastsat nye retningslinjer for adgangen til familiesammenføring. Derudover vil Udlændingestyrelsen undersøge om en række allerede afgjorte sager skal genoptages