Kirstine Kryger Dyekjær
kikd@advokatkompagniet.dk
(+45) 29 99 44 49
Kirstine Kryger Dyekjær er advokat og partner hos Advokatkompagniet. Hun startede i kompagniet som stud.jur. og blev i 2006 advokat med speciale i bl.a. personskadeerstatning, familieret og ansættelsesret. Kirstine har siddet som advokatrepræsentant i Ankenævnet for Patienterstatning, og hun har møderet for Højesteret. I dag rådgiver Kirstine familier i testamentesager, dødsbosager, skilsmissesager, tvangsfjernelsessager og tvangsadoptionssager. Hun rådgiver skadelidte i trafikskader, arbejdsskader og patientskader, og hun rådgiver købere og sælgere i ejendomshandler. Derudover rådgiver hun stadig både arbejdsgivere og lønmodtagere i spørgsmål om ansættelsesforhold.
”Jeg har altid arbejdet primært med private klienter – med ansættelsesret som undtagelse. De emner, jeg beskæftiger mig med, har det til fælles, at det ofte er skelsættende begivenheder i mine klienters liv, som er omdrejningspunktet. Jeg rådgiver indenfor flere områder, fordi mange af disse sager rummer flere elementer, og det er vigtigt for mig at give en fuldstændig rådgivning, hvis jeg kan: Hvis man er blevet skilt, skal man måske købe nyt hus. Hvis man er syg efter en arbejdsulykke, skal man måske have rådgivning i forhold til sygemelding fra arbejdet og har måske senere brug for skilsmisserådgivning.
I mit arbejde som advokat har jeg altid haft som mål, at min klient oplever, at der er én på hans/hendes side, som har sat sig ind i sagen og behandler den ordentligt. Det er vigtigt for mig, at klienten får et trygt og professionelt forløb, der sikrer, at hun eller han kommer godt videre, når sagen er afsluttet. Det er ikke altid lykken at gennemføre en retssag. Nogle gange – ofte – er en forligsmæssig løsning bedst for alle parter”.
CV
2017: Møderet for Højesteret
2007: Advokat & partner, ADVODAN
2006: Advokat, ADVODAN
2003-2006: Advokatfuldmægtig, Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
2003: Cand.jur., Aarhus Universitet
2000-2003: Stud.jur., Advokatfirmaet Lokdam, Kjellund & Partnere
_________
Kirstine Kryger Dyekjær
Advokatkompagniet
kikd@advokatkompagniet.dk
kini@advokatkompagniet.dk
+45 33 60 30 23
Der er kommet nye foreløbige ejendomsvurderinger. Hos Advokatkompagniet betyder det, at vi får en del henvendelser om, hvorvidt man kan nå at sælge f.eks. sit sommerhus til børnene til den gamle offentlige vurdering minus 15 pct.
Ja, så er det næppe særlig romantisk at tale om død eller eventuel skilsmisse. Men skilsmisse og død er skelsættende begivenheder i familielivet, og er der ikke lavet klare aftaler om, hvad der skal ske med formuen, kan der hurtigt opstå problemer.
Regler er ikke det første, der strejfer tankerne, når et parforhold er gået i stykker. Det er alligevel ganske vigtigt at kende til de muligheder og forpligtelser, der følger i kølvandet på et brud.
Med en fremtidsfuldmagt kan du få dine nærmeste til handle for dig, hvis du ikke selv kan. Men hvad er en fremtidfuldmagt egentlig, og hvorfor skal du overhovedet have? Se med her - så får du svaret.
Det er trist, når en nær relation går bort - og det kan være ganske uoverskueligt at skulle forholde sig til arveforhold og økonomi midt i sorgen. Et dødsbo kan være en ganske omfattende proces at håndtere. Herunder får du svar på fem vigtige spørgsmål om dødsboer.
Regler er ikke altid første tanke, når et forhold går i stykker. Ikke desto mindre er det vigtigt at kende til de muligheder og forpligtelser, der følger i kølvandet på et brud. Der er en del ting, I skal blive enige om for at kunne blive skilt - og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde.
Vores advokater med speciale i arveret kan hjælpe dig med at formulere et testamente, der passer nøjagtigt til dine ønsker og din situation.
Her er svar på fem vigtige spørgsmål om forældremyndighed og bopæl. Hvis du i forbindelse med forældremyndighed ønsker rådgivning hos en af vores familieadvokater, så kontakt os endelig.
Hos Advokatkompagniet har vi mange års erfaring med sager om tvangsfjernelse. Vi har specialister på området, som kan rådgive dig i din svære og sårbare situation.
GDPR og databeskyttelse fylder meget, når man klikker rundt på forskellige hjemmesider og skal acceptere – eller ikke acceptere – cookies mv. Vi bliver hele tiden gjort opmærksomme på, at vi samtykker til, at der registreres persondata, når vi er ved kiropraktor, hos advokat osv. – og vi synes nok også, det er fint, at alle disse firmaer ikke gemmer private oplysninger om os, når vi ikke længere er her.